First look, pre-party, tidlig kakekutting og vielse i Sola Ruinkirke

Bryllupet til Benedicte og Stian var en dag fylt med nydelige detaljer, gode løsninger og eleganse! Dagen startet hjemme i stuen hvor Stian gjorde seg klar sammen med sin forlover og sin datter på 1 år.

Benedicte tok sin forlover med til Ms./Mr. i Sandnes for en rolig start på dagen og dyktig hjelp.

First look

Etter forberedelsene møttes brudeparet i Arboret for en “first look” og resten av portrettene. First look er når brudeparet møtes allerede før vielsen for å se hverandre for første gang.

Noen ønsker å holde det tradisjonelt og vil først sees under vielsen, men det er også utrolig romantisk å møtes tidligere, bare dere to. Da får dere sett hverandre i finstasen uten andre enn oss til stede, og det kan det bli nydelige og følelsesladde bilder, øyeblikk og minner av.

I tillegg kan det hjelpe på nervøsisteten, og gi en ekstra trygghet.

Legger dere vielsen til litt senere på dagen, slik som Benedicte og Stian gjorde, kan dere få unnagjort alle portrettbildene før vielsen og dra rett på fest for å feire, slappe av og kose dere sammen med gjestene.

Bryllupskake på pre-party

Benedicte og Stian brøt nok en tradisjon og serverte bryllupskaken på pre-party før vielsen. Ukonvensjonelt? Absolutt, men så utrolig smart!

En bryllupskake er ikke bare et blikkfang, den er ofte et gøyalt innspill og en betydelig del av bryllupsbudsjettet. Det er synd hvis den ikke får den oppmerksomheten den fortjener.

Vanligvis, etter at gjestene har nytt en tre-retters middag og et par glass, er det sjeldent at det er plass til kake i tillegg. Men stemningen er annerledes på pre-parrty eller rett etter seremonien. Gjestene er ofte på utkikk etter noe å spise og drikke, og siden middagen ofte er et stykke unna, er dette et perfekt tidspunkt for kake. Noen velger å tilby snacks eller fingermat i denne ventetiden, men ved å servere bryllupskaken da, får du en mulighet til å spare på utgifter og samtidig sikre flotte bilder av både kaken og kakekuttingen!

Smikkfullt til vielse i Sola Ruinkirke

Sola Ruinkirke er kjent for å være liten, men de 60 stolene hindret ikke Benedicte og Stian fra å invitere sine 90 nærmeste til å være en del av det store øyeblikket når de gir hverandre sitt “ja”.

Størrelsen på lokalet du velger for vielsen har mye og si og mange glemmer å ta i betraktning hvor mange som kommer. Personlig syns vi overfylte rom som dette kanskje er enda finere og mer koselig enn store, tomme rom hvor gjestene bare fyller en tredje- eller fjerdedel av setene.

Leverandører:

Brudekjole: Maria Schei Brudesalong
Dress: Rolfsen Stavanger
Hennes frisør: Mr. Mrs Sandnes
Hennes sko: Steve Madden
Smykker: Caroline Svedbom
Make-up: Kristyn
Blomster: Blomst Sandnes
Bryllupskake: Jærbakeren
Dekorasjoner: Temashop og Partyland
Kirke: Sola Ruinkirke
Lokale: Privat