Champagne-tårn til bryllup - gjør bryllupsfesten uforglemmelig!

Gjør din bryllupsfest uforglemmelig og skap fantastiske bilder og minner med et champagne-tårn. Dette er en gøyal opplevelse for både deg og gjestene dine, og en flott måte å markere starten på festen. Det vil definitivt også legge til en ekstra touch av eleganse og luksus til dagen.

Så hvordan går man frem for å lage et champagne-tårn til bryllupet? Her er våre tips:

Hvor mange flasker champagne trenger man for å lage et champagne tårn?

Antall flasker champagne som trengs avhenger av størrelsen på flaskene og antall glass som brukes. Som et grovt estimat, regn med ca. 1 flaske champagne per 5-7 glass.

Hvilken champagne bør jeg velge og hvor mye koster det?

For å få den beste smaken og effekten bør du velge en champagne som passer både budsjettet ditt og smaken til gjestene dine. Prisen på champagne varierer avhengig av merke og kvalitet. Du kan forvente å betale mellom 200 kr og 1000 kr per flaske. Hvis du har et stramt budsjett, kan du vurdere å bruke rimeligere alternativer som prosecco eller cava. Husk at det er bedre å ha litt ekstra champagne enn å ha for lite

Hvor mange glass trengs for å lage et champagne-tårn?

Antall glass som trengs for et champagne-tårn varierer avhengig av størrelsen på tårnet og størrelsen på glassene. Vanligvis bruker man mellom 40 og 100 glass.

Hvordan bygge et champagne-tårn?

Når du har valgt champagne, må du bygge tårnet. Det er enkelt å gjøre, og det finnes mange måter å gjøre det på. Du kan kjøpe spesialdesignede champagne-tårn eller bygge et eget tårn ved hjelp av glass. Det er viktig å huske på å ha et solid fundament, slik at tårnet ikke velter. Du kan bygge tårnet som et triangel, det er kanskje det fineste, eller som en firkant i bunn. Firkant er lurt om du skal ha mange glass.

Viktige ting å huske på:

  • Bygg tårnet på et solid underlag

  • Hold tårnet kjølig og tørt

  • Fyll opp tårnet fra toppen og nedover

  • Det er viktig å helle champagnen forsiktig slik at det ikke skummer over og gjør tårnet ustabilt.

  • Ha gjerne noen assistenter til å hjelpe deg med å holde styr på glassene.

Så der har du det - et champagne-tårn til bryllupet ditt! Ikke bare vil det være en fantastisk opplevelse for gjestene dine, men det vil også gjøre dagen enda mer spesiell for deg og din partner. Så hvorfor ikke prøve det ut? Det vil definitivt gi en uforglemmelig touch til din bryllupsfest!

Og du - har du noe champagne til overs så kan du jo alltids ta med deg fotografen ut i 5 minutter og få et lite ekstra adrenalin-kick og fantastiske bilder ved å starte festen med en champagne-spray!