miriam + sondre263.jpg
 

MIRIAM + SONDRE

“For noen fotografer! Vi har faktisk ikke ord for hvor fornøyde vi er for å ha hatt dere to som bryllupsfotografer. Vi sitter igjen med helt utrolig mange bilder med så god kvalitet! Alle bildene var så ekte, med så mange fine detaljer, lys og farger. De gir oss faktisk gledestårer hver gang vi ser på dem. Takk for alt arbeidet dere har gjort for oss! Nå kan vi holde bryllupsdagen levende resten av livet, med alle disse fantastiske bildene! Tusen takk!”

 

benedicte+thorerik-53.jpg
 

BENEDICTE + THOR ERIK

“Altså, jeg har ikke ord… Dere har virkelig fanget øyeblikkene. Ikke nok med det, men dere har også gitt bildene en ektehetsfølelse. Fantastisk! Bildene med sola i bakgrunnen er våre favoritter! Vi er så heldige som får ha dere til forevige minnene i anledning vårt bryllup! Jeg må også få takke dere for at dere klarer å innfri de viktige elementene vi har behov for å se i et bilde. Dere er helt fantastiske og får virkelig ikke lov til å bytte yrke!”

Kristin+JimHenry-174.jpg
 

KRISTIN + JIM HENRY

“Vi er super fornøyde!! Alle bildene var nydelige og så ekte! Dere fikk fanget opp alle de ekte følelsene og dere innfridde ALLE ønskene våre. Elsker at du var så ivrig etter å finne det beste lyset og location, det var helt supert! Vi fikk stor variasjon i bildene. Videoen var også perfekt! Dere fikk med alt! Nydelig redigert i farger og musikk. Vi er utrolig fornøyde med dere og måten dere jobbet på sammen og med oss. Kunne ikke vært mer fornøyd!”

annelisabeth+stian-132.jpg
 

ANN ELISABETH + STIAN

“Herlighet, så nydelige bilder! Tårene renner og minnene fra dagen strømmer på og jeg drømmer tilbake til en magisk dag. Tusen takk for nydelige bilder"!”