IMG_0157.png
IMG_0094_2.png
 

Jeg heter Lovise Gard og jobber som fotograf sammen med mannen min, Tor-Martin Gard, som er videograf. Vi holder til på Karmøy, Rogaland, men reiser gjerne. Vi spesialiserer oss innen portrett og dokumentar, med hovedfokus på bryllup og event.

Vi er utrolig fascinert av mennesker og av alt som er ekte. Vi ønsker å fange følelser og verdifulle øyeblikk i arbeidet vårt. Øyeblikk fylt av ekte relasjoner, ekte glede og ekte kjærlighet. Det er derfor viktig for oss å bli godt kjent med kundene våre. Vi legger utrolig mye tid ned i planlegging og kommunikasjon. Vi synes også det er viktig å ta oss god tid på shoot. Vi setter derfor sjelden en stram tidsramme. For å få frem de fine, naturlige øyeblikkene er det viktig at vi allerede er litt kjent og at dere har fått tid til å bli trygge foran kamera. 

Skal du gifte deg eller ønsker du portrettbilder alene eller sammen med noen du er glad i? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale! Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Navn *
Navn

INSTAGRAM

@fotogard.no

Følg oss gjerne på Instagram om du ønsker å se mer. Her legger vi ut mye materiale, både “behind the scenes” og bilder vi leverer til kunder. Her ser du våre 10 nyeste innlegg: